Tindigo

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven, die voortdurend de betrachting hebben om hun performantie te verbeteren, ervoor moeten zorgen dat de informatie en gegevens die dagelijks via verschillende formaten en kanalen met leveranciers en partners uitgewisseld wordt, in het bedrijfssysteem geïntegreerd wordt. Dit betekent dat zij tevens dezelfde mogelijkheden moeten bieden aan hun klanten door het niveau van automatisering te verhogen en het gebruik van standaarden voor de uitwisseling van gegevens mee aan te bieden.

Onze missie is het ondersteunen van bedrijven bij het aanpakken van de transformatie van hun processen, organisatie en systemen, zodat zij beter kunnen functioneren, de kosten kunnen drukken en zo veel mogelijk waarde kunnen creëren voor hun klanten.

Via onze passie voor innovatie en technologie, in combinatie met een uitgebreide knowhow inzake project management opgedaan tijdens business transformatie projecten in verschillende sectoren (banken, energie en industrie), zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij het aligneren van hun IT strategie, hun organisatie en processen, teneinde hun algemene bedrijfsstrategie te behouden.

Bij Tindigo willen wij onze klanten helpen bij het definiëren van hun behoeften en willen wij samen met hen en onze partners de oplossing kiezen die het best afgestemd is op het beoogde integratieniveau. Door onze praktijkervaring op het gebied van transformatieprojecten en onze pragmatische aanpak, kunnen wij bedrijven optimaal ondersteunen bij het uitwerken van een oplossing en een continu verbeteringsproces.